OGLASILA SE ZVEZDA: Tompkins ponovo POTPISAO, ali ne do kraja sezone

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2024, 14:36

OGLASILA SE ZVEZDA: Tompkins ponovo POTPISAO, ali ne do kraja sezone

Iskusni krični centar u završnoj fazi oporavka.

Ono što se najavljivalo ovih dana dobilo je i zvaničnu potvrdu. Trej Tompkins produžio je ugovor sa Crvenom zvezdom. Međutim. Ameriknac koji još uvek nije debitova za crveno-bele nije produžio ugovor do kraja sezone, već na kraći period.

Američki krilni centar je prvobitno potpisao ugovor sa Zvezdom 7. februara u trajanju od mesec dana, ali za to vreme nije upisao nijedan nastup.

Američki krilni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << centar Trej Tompkins produžio je u četvrtak 07.03.2024. godine ugovor sa KK Crvena zvezda Meridianbet na još mesec dana, sa daljom opcijom produženja.#kkcz #WeAreTheTeam https://t.co/PJfUGDN1Op

— KK Crvena zvezda Meridianbet (@kkcrvenazvezda) March 7, 2024

Zvezda je bila prinuđena da potpiše nekog igrača do isteka roka za potpis pojačanja, pa se odlučila za iskusnog Tompkinsa, a sada ga čekaju da se oporavi kako bi zabeležio prve minute.

On je sada produžio ugovor na još mesec dana, a trenutno se nalazi u poslednjoj fazi oporavka, pa bi te minute trebao veoma brzo da dobije.

Tompkins je godinama u Evroligi beležio velike uspehe sa Real Madridom pre nego što je potpisao za ekipu Zenita, a potom došao u Srbiju da igra za Crvenu zvezdu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.