OGLASILA SE ZVEZDA: Od danas onlajn prodaja ulaznica za meč sa Radničkim

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Mar.2024, 11:55

OGLASILA SE ZVEZDA: Od danas onlajn prodaja ulaznica za meč sa Radničkim

Derbi meč 26. kola Superlige.
Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je da će danas početi onlajn prodaja ulaznica za utakmicu 26. kola Superlige Srbije protiv Radničkog iz Kragujevca.
Utakmica između Crvene zvezde i Radničkog biće odigrana u nedelju, 17. marta od 16 časova na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu.
- Kupovina karata na blagajnama Marakane će biti moguća u subotu - 16. marta od 11 sati do 16 časova, dok će u nedelju svi zainteresovani, koji žele da bodre izabranike Vladana Milojevića, ulaznice moći da obezbede od 10 sati pa sve do početka utakmice-  saopšteno je na zvaničnom sajtu kluba.
Ulaznice za severnu tribinu koštaju 400 dinara. Cena karte za istok iznosi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.