ODLUČENO: Izraelci igraju u Beogradu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2023, 16:44

ODLUČENO: Izraelci igraju u Beogradu!

Igraće se u "Pioniru"...

Jedna od tri izraelske ekipe je našla svoj dom, a to će biti druga po veličini hala u Beogradu. Tu će biti odigran njihov naredni meč, a nakon toga će biti doneta odluka o narednim koracima.

Nakon eskalacije sukoba između Izraela i Palestine, koji su do sada odneli više stotina života, u problemu su se našla i brojna sportska takmičenja, između ostalog i ona košarkaška.

Košarkaški klub Hapoel iz Jerusalima svoje domaće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << evropske utakmice igraće u Beogradu, prenosi “Walla Sport“.

Kako piše izraelski portal "WallaSports", Hapoel Jerusalim će svoj meč u okviru FIBA Lige šampiona odigrati u Beogradu, i to u Pioniru. Rival će im biti turski Galatasaraj, a meč će biti odigran bez prisustva publike.

Isti izvor navodi i da će Hapoel iz Tel Aviva, koji sa klupe predvodi Aleksandar Džikić, takođe igrati u Beogradu, u Pioniru gde će igrati svoje mečeve Evrokupa.

Bez dvorane za odigravanje svojih mečeva su ostali Makabi iz Tel Aviva koji učestvuje u Evroligi. Ipak, polako se nazire epilog ove situacije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.