ODLIČNA VEST: Alen Stevanović uskoro na terenu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Avg.2017, 21:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODLIČNA VEST: Alen Stevanović uskoro na terenu (FOTO)

Crno-beli imaju velike ambicije.

Partizan bi neočekivano mogao da dobije pojačanje za Ligu Evrope iz sopstvenog dvorišta. Fudbaler Partizana Alen Stevanović ipak ne mora na operaciju i trebalo bi uskoro da bude potpuno zdrav i spreman da se uključi u puni trenažni proces. Nekadašnji igrač Torina i Intera ustalio se prošle godine u prvom timu Partizana i postao važan deo mašinerije Marka Nikolića, ali su onda usledile povrede. Prvo je početkom decembra u duelu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa Javorom dobio ozbiljnu posekotinu, a onda je u martu imao operaciju skočnog zgloba zbog problema sa hrskavicom. Ove sezone je bio uz ekipu, ali se oporavljao i nije bio u konkurenciji za tim.

BOLJE NE MOŽE: Vazura NAJAVIO ko će biti sledeće POJAČANJE Partizana! (FOTO)

- Sve je u redu. U Minhenu sam išao na novu kontrolu. Nema nove operacije, doktor kaže da se na snimku vidi da ožiljak nema nikakve lezije. Uz jednu-dve injekcije bi trebalo da bude sve u redu, tako da se nadam da ću za sedam dana da se priključim ekipi - rekao je Stevanović za Sportske.

Povratak Stevanovića u rotaciju mnogo će značiti ekipi pred jesenje bitke na tri fronta, a deluje da bi mogao da bude spreman i u konkurenciji već za prvi meč u Ligi Evrope, gostovanje Jang bojsima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.