Izvor: HotSport.rs, 02.Feb.2016, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODLAZI: Menadžer Aston Vile ljut na upravu kluba

Zbog slabog odrađenog januarskog prelaznog roka menadžer Aston vile Remi Garde na kraju sezone će verovatno da napusti klub.


Francuski stručnjak je izjavio da je nezadovoljan učinjenim, ali i upravom kluba koja ga nije podržala u njegovim idejama.
– Nisam zadovoljan, radili smo naporno kako bi doveli neke kvalitetne igrače, ali na kraju nismo uspeli. Ja jesam trener ovog kluba, ali nisam čovek koji odlučuje o njegovoj budućnosti, rekao je Garde.
Glavne >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << mete trenera Vile bili su napadač Rome Sejdu Dumbija, i vezni igrač Bordoa Vabi Hažri, ali oni na kraju ipak nisu obukli dres kluba iz Birmingema već su skrenuli do Njukasla i Sanderlenda. Treća meta je bio hrvatski golman Lovre Kalinić kojem je transfer propao zbog radne dozvole.
Aston Vila se trenutno nalazi na začelju Premijer lige sa 13 bodova i samo dve pobede.
Pripremio: Stefan Manigoda

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.