ODLAZI LI SA MARAKANE? Mrkelin ODGOVOR objasnio šta će biti sa La Parom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Nov.2019, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODLAZI LI SA MARAKANE? Mrkelin ODGOVOR objasnio šta će biti sa La Parom!

Holanđanin stigao kao veliko pojačanje.

Među pojačanjima koja su tokom prelaznog roka stigli na Marakanu, navijači Crvene zvezde najmanje su bili zadovoljni učinkom poslednjeg novajlije Radživa van La Pare.

Bivši igrač Hadersfilda dobio je veliko poverenje trenera Milojevića, ali još nije uspeo da potvrdi zbog čega je doveden u Ljutice Bogdana.

- Verujem da je Van la Para dobar igrač i mislim da je prekratak period da bismo donosili bilo kakve >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ocene o nekom igraču koji je odigrao recimo 5 utakmica. Pogotovo Van La Para, koji je bio uključen u najteže utakmice koje je Zvezda odigrala tokom ove sezone, to su utakmice u Ligi šampiona i meč protiv Partizana, odigrao je samo jedan ili dva meča koje možemo da nazovemo lakšim. Što se tiče Van la Pare, poslednje dve utakmice koje je odigrao u Lonodnu i protiv Totenehma u Beogradu, da sam izuzetno zadovoljan, kao i stručni štab. A mislim da su i navijači zadovoljni, jer po onome što dobijam sa foruma navijača Zvezde, Van la Para je najbolje ocenjen sa utakmice protiv Totenhema - rekao je sportski direktor Zvezde Mitar Mrkela za "Telegraf".

Operativac crveno-belih smatra da je Holanđanin angažovan za jeftin novac, za učešće u najkvalitetnijem takmičenju kao što je Liga šampiona.

- Teško je to pitanje, šta bi bilo kada bi bilo, to ne mogu da kažem. Ali, kažem vam da sam zadovoljan onim što je Van la Para pružio na ovolikom broju utakmica. Ajde da pustimo bar šest meseci, pa da donosimo neke konačne odluke. Van la Para je poslednji koji je došao, nije prošao ni pripreme sa ekipom. Gurnut je direktno u Ligu šampiona i teške utakmice, ne bi trebalo tako brzo da donosimo takve odluke. Uzmite u obzir da je Lo Selso plaćen 60 miliona, i protiv Zvezde mu je prva utakmica koju je startovao. Španac Bil koji je plaćen od Kopenhagena 5 miliona sada je rezerva. Postoji neki period adaptacije, kada igrači treba da sazru... Šta bi bilo da smo mi doveli Bila za 5 miliona evra i da ne igra kao što ne igra u Kopenhagenu? - za pitao je nekadašnji fudbaler.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda danska teniserka Karolina Voznijacki.

That Friday feeling

A post shared by Caroline Wozniacki (@carowozniacki) on Apr 14, 2017 at 11:45am PDT

#tbt 👙☀️💦

A post shared by Caroline Wozniacki (@carowozniacki) on May 4, 2017 at 1:50pm PDT

A bit of vitamin sea☀️🌊 @si_swimsuit

A post shared by Caroline Wozniacki (@carowozniacki) on Feb 19, 2017 at 4:24am PST

Warm water, beautiful beaches and no sharks! What's not to love 😎 #Sydney

A post shared by Caroline Wozniacki (@carowozniacki) on Jan 7, 2017 at 11:42pm PST

Good morning!! 😊💁🏼🤗👙☀️💦🌊 @si_swimsuit

A post shared by Caroline Wozniacki (@carowozniacki) on Feb 16, 2016 at 5:13am PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.