ODE SALDANJA? U Humsku stigla ponuda koja se ne odbija

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2023, 21:27

ODE SALDANJA? U Humsku stigla ponuda koja se ne odbija

Na potezu čelnici crno-belih.

Iako su mnogi vrteli glavom kad je stigao u Humsku, Mateus Saldanja je veoma brzo postao ljubimac navijača Partizana. Osvojio je Grobare pre svega dobrim igrama i izgaranjem na terenu.

O njegovim igrama najbolje govori statistka. Brazilac je postigao deset golova i upisao tri asistencije i dao ogroman doprinos pobedonosnoj seriji crno-belih koja ih je dovela na prvo mesto Superlige.

Međutim, dobre igre nisu prošle nezapaženo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Saldanja bi već u januaru moga da napusti Beograd.

Informer saznaje da je za usluge Mateusa Saldanje zainteresovan je Tuluz, i da je francuski velikan već je poslao ponudu Partizanu. Reč je o "ponudi koja se ne odbija", dodaje isti izbor, a sve uz konstataciju da je moguće da Brazilac već u januaru napusti crno-bele.

U prilog Partizanu ide činjenica da do početka prelaznog roka ima više od mesec dana. Dakle, vremena za pravu odluku ima, ali će biti teško doneti je budući da je Saldanja uz Gajasa Zahida, Bibrasa Natha i Ksandera Severine ključan igrač crno-belih

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.