ODBRANJEN TROFEJ: Australijanac slavio u Akapulku

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2024, 12:03

ODBRANJEN TROFEJ: Australijanac slavio u Akapulku

U finalu je pobedio Kaspera Ruda.

Australijski teniser Aleks de Minor osvojio je ATP turnir u meksičkom Akapulku, pošto je u finalu pobedio Norvežanina Kaspera Ruda 6:4, 6:4.

Meč je trajao jedan sat i 57 minuta. De Minor je deveti teniser sveta, dok je Rud 11. na ATP listi. Ovo je bio drugi međusobni duel australijskog i norveškog tenisera, a drugi trijumf De Minora, koji je odbranio titulu na turniru u Akapulku.

Australijanac je trijumfom u Akapulku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stigao do osme titule u karijeri, a prve u ovoj sezoni. Rud je ostao na 10 osvojenih ATP trofeja.

- Bila je to neverovatna nedelja. Mislim da sam danas odigrao svoj najbolji meč na turniru. Izuzetno sam zadovoljan zbog toga - rekao je, između ostalog, De Minor po završetku meča.

ATP turnir u Akapulku se igrao za nagradni fond od 2.206.080 dolara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.