ODBIO MILION EVRA NEDELJNO: Osimen ostaje u Napoliju

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2023, 15:13

ODBIO MILION EVRA NEDELJNO: Osimen ostaje u Napoliju

Ne želi da napusti Italiju.

Napadač Napolija i reprezentativac Nigerije Viktor Osimen odbio je ponudu Al Hilala iz Saudijske Arabije po kojoj bi nedeljno zarađivao nešto više od milion evra, prenose italijanski mediji. Osimen je odlučio da bez obzira na brojne ponude iz Evrope i Saudijske Arabije nastavi karijeru u Napoliju sa kojim je prošle sezone osvojio titulu u Seriji A.

Italijanski mediji podsećaju da su čelnici Napolija kao i nigerijski fudbaler ranije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << više puta naglasili da je budućnost Osimena vezana sa italijanski klub.

Nigerijski fudbaler ima ugovor sa Napolijem do juna 2025. godine. Takođe, navodi se da se Osimen prethodnih dana sa svojim menadžerima sastao sa predsednikom kluba iz Napulja Aurelijom de Laurentisom, a glavna tema razgovora bila je klauzula u ugovoru o visini obeštećenja za nigerijskog reprezentativca. Napoli traži da obeštećenje iznosi 150 miliona evra, a Osimen i njegovi menadžeri 40 miliona evra manje. Osimen je prošle sezone bio najbolji strelac u Seriji A sa 26 golova.

Pogledajte kako izgleda Lorena Gomez, snaja Serhia Ramosa

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.