OČI U OČI: Susret Đokovića i Alkraza na Vimbldonu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2023, 16:05

OČI U OČI: Susret Đokovića i Alkraza na Vimbldonu (VIDEO)

Srbina igra u ponedeljak, a Španac u utorak.

Ostao je još dan do početka Vimbldona. Svi se šitaju da li će Novak Đoković uzeti i treći Grend slem u sezoni, a jedan od onih koji se potajno nada da može da mu pomrsi račune je šprvi reket sveta Karlos Alkaraz.

Srbin i Španac su se sreli na travi trening kompleksa "Aorangi" i srdačno pozdravili.

Bio je to njihov prvi susret od polufinala Rolan Garosa kada je Đoković slavio sa 3:1 u setovima, a >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Alkaras u grčevima i bolovima potpuno stao u trećem setu.

Alcaraz 🤝 Djokovic

El saludo que todo el mundo quiere ver en Wimbledon.

🎥 @AmorosCuatro pic.twitter.com/VA2QyE4TVj

— Relevo (@relevo) July 2, 2023

Novak će u ponedeljak od 14.30 igrati u prvom kolu protiv Argentinca Pedra Kaćina, dok će Alkaras dan kasnije igrati protiv Francuza Žeremija Šardija.

Đoković brani titulu (doduše prošle godine se nije igralo za bodove, jer Britanci nisu dozvolili Rusima i belorusima da nastupe) pošto je u finalu pobedio Australijanca Nika Kirjosa 3:1 (4:6, 6:3, 6:4, 7:6).

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.