Izvor: HotSport.rs, 22.Jun.2017, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

‘OĆE PLATI, NEĆE PLATI: Ronaldo ipak ne vraća novac Španiji?

Vodeći španski mediji su preneli da će Kristijano Ronaldo dati Španiji skoro 15 miliona evra duga za porez, ali se to očigledno još uvek neće desiti.

Ronaldo je optužen da je utajio novac zarađen od prodaje prava na lik u periodu tokom 2011-2014, a pred španskim sudom će se pojaviti 31. jula.
Međutim, advokatska firma koja ga predstavlja je demantovala navode da će Portugalac u znak saradnje da plati španskoj preskoj službi 14,7 miliona evra.
Portugalcu >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << preti kazna do 21 meseca zatvora, koju neće služiti ukoliko bude osuđen jer se prema španskom zakonu ne podleže zatvoru ako kazna manja od dve godine a optuženi nije ranije osuđivan.
Zbog utaje poreza je u Španiji istražen slučaj već nekoliko fudbalera, među kojima su Lionel Mesi i Anhel di Marija.
Ronaldo se trenutno nalazi u Rusiji gde Portugal nastupa na Kupu konfederacija.
The post ‘OĆE PLATI, NEĆE PLATI: Ronaldo ipak ne vraća novac Španiji? appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.