Izvor: MozzartSport.com, 10.Feb.2021, 21:21

O'Brajant ipak u Zvezdinom timu na Kupu?

Američki krilni centar je suspenziju odradio u individualnom radu sa Slobodanom Klipom

Nezvanično saznanje Mozzart Sporta da je tokom dana stigao još jedan pozitivan rezutlat na testu za virus korona moglo bi Crvenu zvezdu da natera da reaguje i u tim za Kup Radivoja Koraća naknadno priključi - Džonija O'Brajanta!

03.00: (1,27) Denver (15,0) Klivlend (4,30)

Zvezda na kup samo s jednim plejmejkerom, prvi put posle sedam godina >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << nije favorit

Ne, nije u pitanju greška, iako se američki centar nije našao na prvom spisku putnika za Novi Sad. Kako je danas ustanovljeno da je pozitivan nalaz dobio još jedan visoki igrač, nezvanično se može čuti da je u pitanju Duop Rit, postoji šansa da O'Brajant bude vraćen u takmičarski pogon. Naime, kovid protokol Kupa Radivoja Koraća daje mogućnost klubovima da naknadno prijave igrače i zamene ih onima koji nisu u mogućnosti da obavljaju zadatke na parketu pošto su se našli na prvobitnom spisku.

Džoni O'Brajant je dane suspenzije proveo u individualnom radu sa Slobodanom Klipom po specijalnom programu. On je poslednji meč odigrao u Istanbulu na gostovanju Efesu, posle čega je suspendovan zbog kršenja klupske discipline. Tada je na parketu proveo samo tri minuta, da bi mu potom bila izrečena desetodnevna suspenzija.

Crveno-bele će u Novom Sadu (zasad) predstavljati 12 igrača: Dejan Davidovac, Branko Lazić, Ognjen Kuzmić, Aleksa Uskoković, Ognjen Dobrić, Boriša Simanić, Marko Jagodić Kuridža, Aleksa Radanov, Džordan Lojd, Marko Simonović, te mlade snage Nikola Šaranović i Milutin Vujičić. A da li će i O'Brajant biti u dvanaest za meč sa kragujevačkim Radničkim zavisiće najviše od odluke šefa stručnog štaba, Dejana Radonjića.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.