OBRT SITUACIJE SA PIKSIJEM: Nema promocije u selektora

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2021, 16:24

OBRT SITUACIJE SA PIKSIJEM: Nema promocije u selektora

Neće biti standardne procedure.

Fudbalska javnost u Srbiji željno iščekuje promociju Dragana Stojkovića Piksija koji će preuzeti brigu o nacionalnom timu Srbije.

Ipak, on neće biti promovisan pred medijima, prenosi Blic.

Stojković će danas, ili sutra najkasnije, parafirati višegodišnji ugovor sa FSS, a do fotografisanja i svega onoga što ide kada je u normalnim uslovima prezentacija selektora u pitanju - neće doći.

Andrea Trinkijeri >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << će večeras (20.45) s Bajernom gostovati Crvenoj zvezdi u Evroligi u meču koji mu je veoma važan u borbi za plasman u četvrtfinale. Kvota na keca u Pioniru je 2,70, a na dvojku 1,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Bajern.

Kako se očekuje, sve informacije oko ugovora i ostalih detalja, biće prezentovani na sajtu Fudbalskog saveza Srbije.

Stojković bi u petak trebalo da saopšti spisak igrača na koje računa u kvalifikacijama za Mundijal u Kataru 2022. godine, prve tri utakmice "orlovi" igraju protiv Republike Irske i Portugala, te protiv Azerbejdžana u gostima.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Helen Steling Holt, devojka Rajana Gigsa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.