OBRADOVIĆ VEOMA ZABRINUT: Dvojac preskače Valensiju!?

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2022, 20:35

OBRADOVIĆ VEOMA ZABRINUT: Dvojac preskače Valensiju!?

Nevolje.

Trener Partizana Željko Obradović bio je zabrinut za stanje dvojca Smailagić-Lesor i njihovog nastupa na meču protiv Valensije u Evroligi.

- Ne znam da li će moći da treniraju ili sutra igraju i koliko će moći da pomognu. Ali, to nije razlog da ko god bude zdrav, ko god bude na terenu ne izađe i ne pruži maksimum - rekao je Obradović.

Crno-beli u četvrtak igraju u Štark Areni od 20:45.

- Pametni ljudi uvek izvlače >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pouke. U poslednjih sedam dana imali smo tri veoma teške utakmice protiv timova koji su favoriti za fajnal-for i protiv Crvene zvezde koja je naš glavni konkurent, uz poštovanje svih ostalih, u ABA ligi. Bilo je dosta dobrih trenutaka, ali i veoma loših. To je ono o čemu smo pričali, probali da reagujemo sinoć na treningu, probaćemo i večeras - rekao je Obradović.

Najveći problem jeste Lesor.

- Posledice toga što nije trenirao su se videle. Pohvalno je to što je želeo da pomogne timu, kao što je pohvalno i to da je Smailagić na svoju sopstvenu odgovornost želeo da igra iako mu je preporučeno da pauzira šest sedmica. Nažalost, ni jedan ni drugi nisu sinoć trenirali, ne znam da li će biti u stanju da večeras treniraju i sve to utiče na plan i pripremu utakmice... - dodao je trener Partizana.

Domaći teren predstavlja veliki plus u igri Partizana.

- Igramo na domaćem terenu, ja sam pričao igračima da izbiju iz glave da li igramo u Beogradu ili van Beograda, ali činjenica je da ovde imamo vetar u leđa od naših navijača i nadam se da će to tako biti sutra uveče - rekao je Obradović.

NE PROPUSTITE! Sve vesti o Mundijalu u Kataru pročitajte OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.