OBRADOVIĆ OTKRIO POSLE MEČA: Poslednji napad je DRUGAČIJE zamišljen

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2024, 00:07

OBRADOVIĆ OTKRIO POSLE MEČA: Poslednji napad je DRUGAČIJE zamišljen

Nije išlo po planu...

Trener Partizana Željko Obradović bio je razočaran posle utakmice 28. kola Evrolige u kojoj je crno-beli tim poražen u Milanu od Olimpije sa 85:83 posle neizvesne završnice.

- Verujem da je jedan šut odlučio utakmicu. Ne znam koliko je takvih utakmica bilo ove godine. Veoma sam razočaran - rekao je kratko za TV Evroliga trener Partizana.

Na konferenciji za medije, Obradović je objasnio da je poslednji napad trebao drugačije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da izgleda.

- Poslednjih pet sekundi? Bio je drugačiji plan. Ali kako god, nije laka situacija. Može da se desi dosta stvari u tim momentima, a igrači moraju da reaguju na odbranu. Nije lako. Ali nije samo ta odluka u poslednjem posedu. Bilo je dosta stvari u toku utakmice. Obično u košarci ljudi vole da pričaju o poslednjim posedima, ali u toku cele utakmice imate dosta prilika. Ako pričamo o tome kako smo izgubili, dosta smo grešaka pravili u toku utakmice. To je dosta bitnije za mene.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.