OBRADOVIĆ NAKON POBEDE U KAUNASU: Imali smo odgovor na sve

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Dec.2023, 22:08

OBRADOVIĆ NAKON POBEDE U KAUNASU: "Imali smo odgovor na sve"

Nastavlja se serija pobeda crno-belih...

Druga pobeda Partizana na gostovanjima ove sezone u Evroligi, ukupno osma u sezoni, ali i četvrta uzastopna! Savladan je Žalgiris u Kaunasu rezultatom 85:93. Nakon meča oglasio se trener crno-belih Željko Obradović.

- Nakon dobro odigranog prvog poluvremena, odluči smo da igramo čvršću odbranu. I to nam se isplatilo. Ovo je veoma važna pobeda za nas. Znali smo da će krenuti agresivno, ali smo znali da odgovorimo, imali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smo odgovor na sve. Znam da je Žalgiris igrao bez tri igrača, ali i nama su nedostajala tri igrača. Takva je sezona - istakao je Obradović.

Zatim je usledilo pitanje šta je popularni Žoc govorio igračima kada je krenula serija litvanskom kluba, a prednost crno-belih počela da se topi.

- Rekao sam im da se opuste, fokusiraju na napad i na sve što smo dogovorili - zaključio je Obradović.

Partizan će u narednom kolu Evrolige gostovati ekipi Valensije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.