OBEZBEĐENO DRUGO MESTO: Novi Beograd slavio u Budimpešti u okviru LŠ

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2023, 22:20

OBEZBEĐENO DRUGO MESTO: Novi Beograd slavio u Budimpešti u okviru LŠ

Postoji šansa i za čelnu poziciju.

Vaterpolisti Novog Beograda pobedili su kao gosti u Budimpešti ekipu OSC (11:9) u pretposlednjem kolu Lige šampiona. Novobeograđani su na taj način obezbedili drugo mesto u B grupi pred Fajnal-ejt koji se treći put uzastopno održava u Beogradu od 31. maja do 3. juna.

Prošlogodišnji finalisti Lige šampiona imaju šansu i da osvoje prvo mesto, ali za takav epilog neophodno je da Novi Beograd u poslednjem kolu savlada Špandau, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a da Breša izgubi od dubrovačkog Juga.

Iako je ekipa trenera Živka Gocića u Budimpešti bila oslabljena neigranjem Nikole Jakšića, Novi Beograd je uspeo da zabeleži devetu pobedu u elitnom takmičenju ove sezone. Najzaslužniji za veoma važan trijumf bili su Strahinja Rašović i Angelos Vlahopulos sa po tri gola, dok se u redovima domaćih istakao Varga Salamon sa tri pogotka.

Pogledajte kako izgleda Lorena Gomez, snaja Serhia Ramosa

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.