OBARA REKORDE: Nikola ZABLISTAO u novoj pobedi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2021, 08:28

OBARA REKORDE: Nikola ZABLISTAO u novoj pobedi!

Sjajna partija.

U noći između subote i nedelje srpski košarkaši nisu izlazili na NBA parkete. Naravno, to ne znači da nije bilo zanimljivih mečeva, i da nije zablistala još koja balkanska zvezda.

Najpre su nas Lejkersi i Juta počastili sjajnim mečom. Iako glavne zvezde nisu igrale zbog povreda (Džejms, Dejvis, Mičel, Gober...), meč je otišao u produžetak i pripao šampionu rezultatom 127:115.

Takođe, dobru zabavu pružili su i Čikago i Klivlend >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - u meču koji je rešen na manje dramatičan način.

Čikago je slavio 106:96 i tako je prekinuo crni niz od pet uzastopnih poraza, a igrač odluke bio je crnogorski centar Nikola Vučević.

Nedavno je Vučević prešao iz Orlanda u Čikago i igra sve bolje - ubacio je 25 poena, imao sedam skokova, pet asistencija i dve ukradene lopte.

Vučević je u dosadašnjih 13 mečeva već "skinuo" rekorde po broju poena i skokova.

Pored njega u pobedi se najviše istakao i Markanen sa 16 poena, dok su kod Klivlenda po 22 poena postigli Garland i Sekston, ali to je bilo nedovoljno da bi ostvarili nešto više.

Nikola Vučević has scored 271 points and grabbed 122 rebounds in 12 games since joining the @chicagobulls. No player in Bulls history had both that many points and rebounds in their first 12 games with the team. #NBATwitter #BullsNation

— Elias Sports Bureau (@EliasSports) April 17, 2021

NBA REZULTATI

L.A. Lejkers - Juta 127:115

Čikago - Klivlend 106:96

Vašington - Detroit 121:100

Boston - Golden Stejt 119:114

Milvoki - Memfis 115:128

Finiks - San Antonio 85:111

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.