Nurmagomedov udavio Poirijea

Izvor: B92, 08.Sep.2019, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nurmagomedov "udavio" Poirijea

MMA spektakl održan u Abu Dabiju posle tri runde je pripao Habibu Nurmagomedovu, koji je gušenjem savladao Dastina Poirijea.

Borba za titulu šampiona UFC lake kategorije nije izneverila, pošto je i Dastin "Dijamant" Poirije pružio gledaocima šou, iako je zasluženo poražen od Habiba "Orla" Nurmagomedova.

Habib Nurmagomedov ima skor od 28 pobeda i 0 poraza i u meču je radio ono što najbolje zna, pa je kao i sve protivnike do sada, Poirieja "mrcvario" u klinču >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i parteru prije nego što je borbu završio gušenjem.

Nije Dastin bio bez šansi, daleko od toga. Imao je nekoliko sjajnih napada pogotovo desnim krošeom kojim je uzdrmao Nurmagomedova, ali se ispotavilo da to nije bilo dovoljno da se nepobedivi šampion obori s nogu.

Habib Nurmagomedov je posle borbe objavio da će prodati majicu koju je nosio posle borbe i da će čitav novac uplatiti u humanitarni fond Dastina Poirijea.

MMA publika željno iščekuje narednog Habibovog protivnika, a ukoliko se napokon desi "ukleta borba" sa Tonijem Fergusonom, gledaćemo pravi spektakl.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.