Nula Sosijedada – ne pomaže ni Sadik

Izvor: B92, 27.Jan.2024, 17:06

"Nula" Sosijedada – ne pomaže ni Sadik

Fudbaleri Real Sosijedada i Rajo Valjekana odigrali su bez golova u 22. kolu LaLige na "Reale Areni".

To znači da su se Baskijci primakli na bod timovima iz zone Lige šampiona ali isto tako znači i da će se potencijalno još više udaljiti posle kompletiranog kola.

Učesnik osmine finala Lige šampiona zabeležio je već deveti remi ove sezone.

Za trenera ekipe Imanola Alguasila ovo je kritičan period sezone jer mora bez najkreativnijeg i ponajboljeg >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << igrača Takefusa Kuboa koji je sa selekcijom Japana na Azijskom Kupu.

Osim Japanca, strelca šest golova ove sezone, zbog povrede je van stroja bio i Berenčea, koji je ove sezone upisao tri gola.

Otuda, najviše se danas očekivalo od najboljeg strelca Ojarzabala, međutim on je meč počeo sa klupe jer je Alguasil prednost dao Sadiku no bivši napadač Partizana zamenjen je u 62. minutu - kada je Ojarzabal dobio šansu.

Ništa, ipak, nije pomoglo da se rezultat promeni.

Zubimendi je propustio najbolju šansu utakmice krajem poluvremena - i bila je to jedina prilika koja je "zamirisala" na gol.

Ostatak meča sveo se na taktičko nadmudrivanje, jalove pokušaje jednog i skoro nezainteresovanost drugog tima da dođe do pobede.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.