Nula Njukasla i Brajtona, Everton Šefildu ugasio nadu

Izvor: B92, 20.Jul.2020, 21:02

"Nula" Njukasla i Brajtona, Everton Šefildu "ugasio nadu"

U popodnevnom terminu u ponedeljak odigrane su dve utakmice 37. kola engleske Premijer lige.

Engleska je dobila novog šampiona, ime mu je Liverpul, ali iako se šampion zna tamo se fudbal igra i u toku je 37. kolo.

U ponedeljak tokom kasnog popodneva imali smo dva meča, a na ta dva susreta videli smo samo jedan pogodak.

Brajton je uspeo da obezbedi opstanak u Premijer ligi i oni su na svom stadionu dočekali ekipu Njukasla, ali posle 90 minuta fudbala nije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bilo previše uzbuđenja i nije bilo golova.

Brajton je želeo da ostavi dobar utisak, bili su agresivnija ekipa, imali znatno veći posed lopte i više pokušaja kako na gol tako i u okvir gola, međutim početni rezulat je ostao na snazi.

U drugom meču, "koplja su ukrstili" Šefild i Everton, a gosti iz Liverpula slavili su minimalnim rezultatom.

Prvo poluvreme je proteklo mirno i bez većih uzbuđenja, da bismo bili oduševljeni već na startu drugog poluvremena, pošto je odmah u prvom napadu Everton dobio prekršaj na desnom boku.

Slobodan udarac je izveo Sigurđson, centrirao veoma dobro gde je let lopte presreo Rišarlison i glavom je poslao pravo u mrežu za vođstvo od 1:0 i ispostaviće se tri vredna boda.

Šefild je ovim porazom sebe eliminisao iz borbe za Ligu Evrope, pošto na kolo pre kraja imaju 4 boda manje od šestoplasiranog Totenhema.

Premijer liga, 37. kolo:

Bornmut – Sautempton 0:2 (0:1)

Ings 41, Adams 90+8

17.00 Totenhem – Lester

Ponedeljak:

Brajton – Njukasl 0:0

Šefild j. – Everton 0:1

Rišarlison 46

21.15 Vulverhempton – Kristal Palas

Utorak:

19.00 Votford – M. Siti

21.15 Aston Vila – Arsenal

Sreda:

19.00 M. Junajted – Vest Hem

21.15 Liverpul – Čelsi

Subota:

Norič – Barnli 0:2 (0:1)

Vud 45+5, Godfri 80ag

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.