Nuković: Moramo biti fokusirane i agresivne protiv Nemačke

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2023, 11:29

Nuković: Moramo biti fokusirane i agresivne protiv Nemačke

Meč počinje u 18 časova.

Rukometašica Srbije Edita Nuković izjavila je pred meč sa selekcijom Nemačke, da njen ti mora biti fokusiran i agresivan na sutračnjoj utakmici.

Rukometašice Srbije poražene su četvrtak od selekcije Poljske rezultatom 22:21 u meču prvog kola Treće grupe druge faze takmičenja na SP. Srbija je ovim porazom izgubila sve šanse za plasman u polufinale SP. Danas od 18 časova rukometašice Srbije igraju novi meč na Svetskom prvenstvu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ovog puta protiv Nemačke.

 - Nemačka ima čvrstu odbranu sa fizički izuzetno snažnim igračicama. Golmanka im je u formi i trude se da igraju brz rukomet. Ako uspemo da ih usporimo kao što je to bio slučaj u prvoj utakmici sa Danskom, to može da ih izbaci iz takta i da izgube strpljenje u odbrani. Ako uspemo da se odbranimo u prvih nekoliko brzih napada brzim vraćanjem u odbranu, i svedemo ih na borbu šest na šest, ovo može biti rezultatski neizvesna utakmica. Moramo biti fokusirane i agresvine ali svih 60 minuta jer ovakav protivnik greške i padove kažnjava - izjavila je Nuković za sajt RSS.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.