Novosti: Ruski milioni stižu Zvezdi

Izvor: B92, 30.Dec.2012, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novosti: Ruski milioni stižu Zvezdi

FK Crvena zvezda dobiće u januaru veliku finansijsku injekciju od generalnog sponzora "Gasproma" koji samo čeka deblokadu računa da uplati 4.000.000 evra.

U pitanju su sredstva planirana po novom ugovoru, a njegovu realizaciju su za januar najavili potpredsednik Nebojša Čović i generalni sekretar Miodrag Zečević.

Kako saznaju "Novosti", uprava tima sa Marakane je uputila molbu " >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Gaspromu" da ruski gigant klubu uplati celo godišnje učešće, a ne na rate kako je predviđeno.

Novac će omogućiti Zvezdi da uspešno odradi januarski prelazni rok, te da zaposleni i igrači dobiju dve ili tri plate.

Da bi se to i ostvarilo, biće potrebno da odmah posle Novogodišnjih praznika budu ugovoreni i potpisani "stend stil" aranžmani s preostalim poslovnim bankama i poveriocima koji još drže blokadu Zvezdinog računa.

Do 28. decembra već su ugovoreni određeni reprogrami i negativni bilans umanjen je sa 1,3 milijarde na 457 miliona dinara, a prema očekivanjima uprave u 2013. klub bi trebalo da uđe sa još nerešenih 279.973.140 dinara. U pitanju su uglavnom obaveze prema nekoliko banaka i bivših igrača kluba.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BOGATO: Zvezdi stiže četiri miliona od Gasproma

Izvor: Telegraf.rs, 30.Dec.2012

Ruski gigant čeka deblokadu računa "crveno-belih" kako bi mogao da uplati jedan deo finansija iz sponzorskog ugovora

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.