Novo poverenje Balaku

Izvor: S media, 27.Dec.2010, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novo poverenje Balaku

Mihael Balak zaslužio je novo poverenje selektora Joakima Leva.

Iskusni vezista ponovo će biti kapiten nemačke reprezentacije, iako selektor smatra da je pored njega mnogo igrača kojima bi mogla da pripadne ta čast.

- (Bastijan) Švajnštajger, (Filip) Lam i Balak su vođe tima, ali vratiću Balaku kapitensku traku kada se vrati u tim - otkrio je Lev nemačkim medijima.

- Nije, međutim, mnogo važno ko nosi kapitensku traku, važno je šta se >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << dešava na terenu. Imam mnogo fudbalera koji mogu da obavljaju dužnost kapitena - dodao je selektor Nemaca.

Milijaš zahvalan Vidiću

Ibrahimoviću dosadila Evropa

Kaka se zahvalio Leonardu

Popustio krov stadiona Šalkea

Iz Bajerna u Malagu

Balakov pogodak u nezgodno mesto (VIDEO)

Lev smatra i da bi napadač Miroslav Klose i defanzivci Per Mertezaker i Arne Fridrih takođe "odgovorno obavljali tu dužnost".

Balak (34) je u junu ove godine iz Čelsija prešao u Bajer iz Leverkuzena, sa kojim je potpisao dvogodišnji ugovor.

Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi propustio je zbog povrede članka, a umesto njega "pancere" je do trećeg mesta na Mundijalu predvodio kapiten Filip Lam.

Balak se na teren vratio u avgustu, ali se ponovo povredio sredinom septembra i vratiće se u tim u januaru. Odigrao je 98 utakmica za nacionalni tim i postigao 42 gola.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.