Noviteti na Areni Sport za novu sezonu Super lige

Izvor: TV Arena Sport, 13.Jul.2015, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Noviteti na Areni Sport za novu sezonu Super lige

Kao što je već poznato, televizija Arena sport nastavlja sa promovisanjem domaćeg i regionalnog fudbala i u sezoni 2015/16.

Budući da Super liga Srbije ove sezone počinje nešto ranije nego do sada, već od petka 17. do nedelje 19. jula na kanalima Arene sport možete pratiti utakmice prvog kola najjače fudbalske divizije u  Srbiji. U novoj sezoni i utakmice svakog kola startovaće na Areni sport dan ranije nego minulih godina. U dogovoru sa Zajednicom superligaša, TV Arena >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << sport će prenositi jednu utakmicu petkom, kao uvod u svako prvenstveno kolo. Najmanje po tri meča svakog kola biće direktno prenošena na svih 5 kanala ove televizije.

Novi sistem takmičenja je uslovio i povećan broj prenosa ove sezone – gledaoci TV Arena sport će imati priliku da vide preko 100 direktnih prenosa utakmica Super lige”, najavljuje glavni urednik televizije, Siniša Božović, i dodaje: “Svi superligaši su kao domaćini, ali i kao gosti, obuhvaćeni direktnim prenosima. Postavljanje reflektora na svim stadionima do prolećnog dela sezone omogućiće i više prostora za dobar raspored prenosa i atraktivnije TV sadržaje. TV Arena sport će novim programskim segmentima povećati prostor koji ustupa Super ligi Srbije, ali i nižem rangu takmičenja, kao i takmičenjima mladjih kategorija, koje nam donose toliko uspeha na medjunarodnoj sceni poslednjih godina.”

Kako je najavljeno, kroz različite programske segmente ove televizije i tokom naredne sezone proći će treneri i igrači svih ekipa Super lige, brojni stručnjaci koji prate takmičenje, rukovodioci klubova, kao i sponzori i firme koje ulažu u fudbal. Utakmice svakog kola će, kao i do sada, biti najavljivane kroz emisiju koja se standardno emituje na Areni sport 1 petkom, pred premijerni susret. Takođe, kao što su gledaoci već navikli, analiza kola sa pregledom spornih situacija i sudijskih odluka na programu je nedeljom od 21 čas na Areninom prvom kanalu.

Novu sezonu Super lige najaviće Borac iz Čačka i Radnički iz Niša. Direktan prenos ovog meča emitovaće se na Areni sport 1 u petak 17. jula sa početkom u 20 časova, a u prvom kolu gledaoci će moći da vide još tri utakmice: u subotu meč izmedju Partizana i Metalca (19:00 na Areni sport 3), a u nedelju duele OFK Beograda i Crvene zvezde (17:00 na Areni sport 3) i derbi izmedju Vojvodine i Čukaričkog (19:00 na Areni sport 5).

Paralelno sa nastavkom klupskog fudbala u Srbiji, u zemljama regiona takođe počinje nova fudbalska sezona. TV Arena sport se, kao regionalna stanica, trudi da auditorijum u Srbiji upozna i sa dešavanjima u Hrvatskoj i Bosni, pa na kanalima ove televizije već možete redovno pratiti i najzanimljivije mečeve Hrvatske lige gde je, u okviru prvog kola, prošle nedelje odigran hrvatski derbi Dinamo – Hajduk, sa direktnim prenosom na Areni sport 1.

Vesti možete pratiti i na našim Facebook  i Twitter stranicama

O svim novostima iz sveta sporta informišite se na linku Sportske vesti

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket

Nastavak na TV Arena Sport...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.