Novinari birali - Ovo su top 10 trenera sveta!

Izvor: Sportske.net, 27.Apr.2017, 09:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novinari birali - Ovo su top 10 trenera sveta!

Pa, makar im niko neće zameriti da nisu patriote...

U anketi "Korijere delo Sport" je učestvovalo 20 najpoznatijih sportskih novinara na Apeninima, oni su poređali top 10 trenera na svetu u ovom trenutku, prvi je dobijao 10 poena.

Istini za volju, nisu birali samo Italijani, iako su bili u većini, Oliver Kej iz Tajmsa je takođe glasao, kao i novinar L'Ekipa.

Na prvom mestu je završio Maks Alegri iz Juventusa, ispred Antonija Kontea. Treće mesto je zauzeo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Karlo Anćeloti, ispred Simeonea i Murinja.

U top 10 su još Gvardiola, Žardim, Zidan, Luis Enrike i Unaj Emeri.

Zanimljivo da nema Manćinija, ali ni Poketina, koji je uradio dosta dobih stvari sa Totenhemom, a zaboravljena su i herojstva Klaudija Ranijerija.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.