Novi udarac za Kavse  nekoliko nedelja bez Tompsona

Izvor: B92, 05.Mar.2018, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi udarac za Kavse " nekoliko nedelja bez Tompsona

Klivlend Kavalirsi nastavljaju da dobijaju "niske" udarce, osim problema sa atmosferom i formom, sada ih "maltretiraju" i povrede.

Kavsi su na neodređen period ostali bez jednog od ključnog igrača u reketu Tristana Tompsona, koji je iskrenuo skočni zglob protiv Denver Nagetsa u subotu.

On je odigrao meč do kraja, ali mu je noga značajno otekla naredne noći pa će morati na pauzu. Kavsi nisu saopštili kada se očekuje njegov povratak na parket, ali će sigurno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << propustiti nekoliko utakmica.

Tompson je jedan od samo četvorice igrača koji su ostali u Kavsima iz tima koji je 2016. osvojio NBA titulu. Ove sezone je daleko od svog nivoa, prosečno beleži 6,3 poena i 6,5 skokova po meču, ali je propustio 20 utakmice zbog povrede lista leve noge.

Kavsi su u ogromnoj krizi već nekoliko meseci, nisu pomogla preterano ni tri trejda sredinom februara, od tada je tim Tajrona Lua na polovičnom učinkio 4-4, a treći je na Istoku sa 36-26.

Povreda Tompsona mogla bi da otvori vrata mladom Hrvatu Anteu Žižiću, koji je stigao letos u trejdu sa Bostonom u koji je otišao Kajri Irving.

Kavse u narednom periodu očekuju dueli sa Detroitom, Denverom, Klipersima, Lejkersima, Finiksom, Portlandom, Čikagom...

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.