Novi trener sa sobom dovodi i veliko pojačanje u Inter?

Izvor: Sportske.net, 08.Nov.2016, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi trener sa sobom dovodi i veliko pojačanje u Inter?

Stefano Pioli je nekada predvodio Lacio, ostao je u sjajnim odnosima sa velikim brojem fudbalera, a piše se da bi pojedine mogao da dovede u Inter.

Danas je Stefano Pioli postao novi trener Intera, nakon dugih nabrajanja imena trenera koji bi mogli da naslede Franka De Bura.

Sada se piše da bi on mogao da sa sobom povede i jedno veliko pojačanje među milansku ekipu.

Naime, portal "calciomercato.it" piše da je brazilski fudbaler Anderson potencijalno pojačanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Intera u januarskom prelaznom roku.

Anderson ove sezone igra sjajno, bio bi definitivno veliko pojačanje za Inter pred nastavak sezone.

Nije samo Pioli razlog zašto bi Anderson mogao u Inter, priča se da agent ovog fudbalera ima velikih veza sa čelnim ljudima iz Intera.

Da vas podsetimo, prethodne godine je Lotito odbio ponudu za Andersona koja je bila vredna 50 miliona evra i koja je došla od Mančester junajteda.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.