Novi trener Pazara: Težak je trenutak

Izvor: B92, 18.Okt.2021, 23:43

Novi trener Pazara: Težak je trenutak

Novi trener fudbalera Novog Pazara Dragan Radojičić rekao je na promociji da je preuzeo tog superligaša u teškom trenutku, ali da voli izazove.

"Niko unapred ne zna kakvi će biti rezultati, ali daćemo sve da zadovoljimo prohteve brojne i probirljive publike, koja je jedna od najvernijih u zemlji i uz čiju podršku možemo da napravimo rezultate. Da nisam siguran da možemo nešto da uradimo, ne bih dolazio. Ova ekipa ima kvalitet, ali to moramo da pokažamo na terenu" >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << , rekao je Radojičić novinarima na Gradskom stadionu.

Posle četiri uzastopna poraza u Superligi Srbije, Novi Pazar je sporazumno raskinuo saradnju s trenerom Kenanom Kolašincem, a na to mesto postavio je Radojičića.

Kolašinac je ostao u klubu kao direktor mlađih selekcija, a Radojičić će na klupi Novog Pazara debitovati već u četvrtak, protiv Napretka u Kruševcu.

Na 13 odigranih utakmica fudbaleri Novog Pazara osvojili su sedam bodova i zauzimaju poslednje, 16. mesto na tabeli.

"Daću tim momcima srce i dušu, tako uvek radim. Puno toga ću da tražim od njih, ali sve u cilju ostvarivanja pravih rezultata. U to budite sigurni", najavio je Radojičić.

Taj 51-godišnjii fudbalski stručnjak iz Crne Gore je posle uspešne igračke karijere trenirao Vojvodinu, Novi Sad, Grbalj, Rudar iz Pljevalja, Sutjesku, Budućnost, OFK Beograd, novosadski Proleter i Rad.

On je letos bio u žiži kada je imenovan za šefa stručnog štaba Kolubare, a potom je istog dana smenjen sa te funkcije u lazarevačkom superligašu.

Osim Radojičića, novo ime u trenerskom timu Novog Pazara je i doskorašnji prvotimac Semir Hadžibulić, uz starosedeoce Izeta Ljajića i Damira Beširovića.

"Poziv omiljenog kluba nikad se ne odbija. Posle završene karijere odlučio sam da se posvetim trenerskom poslu, pa sam završavao licence. Zahvalan sam upravi na ukazanom poverenju i novom šefu struke, a ja ću iskustvom i znanjem pokušati da pomognem da izadjemo iz opasne zone. Ovaj tim ima kvalitet za sredinu tabele, ali nedostajalo je i sportske sreće", zaključio je Hadžibulić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.