Novi trener Liverpula obećao titulu

Izvor: TV Arena Sport, 09.Okt.2015, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi trener Liverpula obećao titulu

Jirgen Klop, novi trener Liverpula, rekao je da će u roku od četiri godine doneti titulu na Enfild. Iako je poznat po svojim neobičnim izjavama, sada je rekao da ga ne zanimaju mediji, već da želi da se koncentriše na rad sa igračima.

"Sinoć smo potpisali ugovor, a jutros sam se probudio kao trener Liverpula. Molim vas, dajte nam vremena da radimo, ali kada budem sedeo ovde za četiri godine, možda ćemo imati titulu. A ako ne, onda ću možda sledeću osvojiti u Švajcarskoj", >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << rekao je 48-godišnji Nemac.

Na pitanje novira o izjavi Morinja koji je sebe opisao kao Posebnog Klop nije hteo da komentariše.

"Ne želim da opisujem sebe. Da li bilo ko u ovoj sobi misli da mogu da činim čuda? Ne? Onda me pustite da radim. Ja sam potpuno normalan tip. Dolazim iz Švarcvalda. Moja majka gleda ovo kod kuće na televiziji. Ne razume ni reč, ali je jako ponosna. Ja sam 'Normalni' ako baš hoćete opis. Bio sam vrlo, vrlo prosečan igrač", rekao je Klop.

Njegova prva utakmica biće protiv Totenhema u gostima.

Nastavak na TV Arena Sport...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.