Novi šok za Vilmotsa, ni Felaini ne igra protiv Srbije!

Izvor: Sportal.rs, 10.Okt.2012, 02:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi šok za Vilmotsa, ni Felaini ne igra protiv Srbije!

Belgijanci definitivno neće biti u prilici da se u petak suprotstave Srbiji u najjačem sastavu. Posle Romelua Lukakua, koji je povredio zglob, selektor Belgije Mark Vilmots za duel sa "orlovima" neće moći da računa ni na Maruana Felainija, koji će odsustvovati sa terena naredne tri nedelje.

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Belgija i bez Felainija u Beogradu

Izvor: B92, 10.Okt.2012

Fudbalska reprezentacija Belgije će u doputovati u Beograd na kvalikacioni meč sa selekcijom Srbije dodatno oslabljena posle povrede Maruna Felainija...Srbija dočekuje Belgiju u petak 12. oktobra na beogradskoj "Marakani" u trećem kolu kvalifikcija za plasman na Svetskom prvenstvo u Brazilu 2014....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.