Novi rekord: Prenos finala EP gledalo 2,7 miliona gledalaca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jan.2016, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi rekord: Prenos finala EP gledalo 2,7 miliona gledalaca

Organizacioni komitet Evropskog prvenstva u vaterpolu saopštio je danas je finale šampionata u Beogradu između Srbije i Crne Gore ostvarilo rekordnu gledanost.

Finale je prenosila Radio-televizija Srbije, a prenos iz Beogradske arene pratio je 2.761.691 gledalac, tako da je u subotu, 23. januara 2016. godine, oboren rekord gledanosti jedne vaterpolo utakmice, navodi se u saopštenju.

Ukupan udeo u gledanosti iznosio je 55,79 odsto, dok je rejting prenosa >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << bio 28,06 odsto, dodaje se.

U samoj Beogradskoj areni utakmicu je posmatralo 18.473 ljudi, čime je takođe oboren rekord.

Vaterpolo reprezentacija Srbije osvojila je u subotu uveče, treći put uzastopno, titulu evropskog prvaka, pošto je u Beogradskoj areni u finalu Evropskog prvenstva pobedila Crnu Goru sa 10:8.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Finale EP u vaterpolu pratilo 2,7 miliona ljudi

Izvor: B92, 27.Jan.2016

Organizacioni komitet Evropskog prvenstva u vaterpolu saopštio je je finale šampionata u Beogradu između Srbije i Crne Gore ostvarilo rekordnu gledanost...Prenos iz „Kombank arene“ pratio je 2.761.691 gledalac, tako da je u subotu oboren rekord gledanosti jedne vaterpolo utakmice, navodi se u...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.