Novi prljav potez Filipea Kutinja!

Izvor: Sportske.net, 25.Avg.2017, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi prljav potez Filipea Kutinja!

Brazilac po svaku cenu želi da napusti Englesku.

Barselona je odavno pokazala interesovanje za Kutinja, ali nisu imali dovoljno novca ni da pošalju ponudu na "Enfild".

Kutinjo je na kraju parafirao i novi ugovor sa "Redsima", a onda je PSŽ napravio pometnju, kupio Nejmara za 222 miliona evra, Barsa je konačno dobila dovoljno novca da ispuni sebi nekoliko želja.

Tri ponude koje su stigle na "Enfild" su glatko odbijene, poslednja od 125 miliona evra, a uprava >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << "Blaugrane" navodno je poslala i četvrtu, koja bi mogla Liverpulu da donese do 160 miliona evropskih novčanica.

Kutinjo je pretio da će izaći u javnost ukoliko ta ponuda bude odbijena, obratiće se medijima i reći će da ga klub zadržava protivno njegovoj volji, a načinio još jedan očajnički korak.

Naime, on je saopštio Liverpulu da na njega ne računaju u Ligi Šampiona, tačnije da ne želi da se nađe na spisku za grupnu fazu tog takmičenja!

.@Phil_Coutinho has reportedly told @LFC he doesn't want to be included in their @ChampionsLeague squad this season! #beINUCL #LFC pic.twitter.com/g9docq6tnm

— beIN SPORTS (@beINSPORTS) 25. август 2017.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.