Novi poraz Vojvodine u Fiba kupu

Izvor: B92, 13.Dec.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi poraz Vojvodine u Fiba kupu



Košarkaši Vojvodine Srbijagas doživeli su novi poraz u okviru Fiba kupa. Na gostovanju u Češkoj oni su izgubili od domaćeg Nimburka sa 68:70.

Očajna realizacija penala - 15 od 30, nije dozvolila "skakavcima” da u poslednjem kolu Fiba kupa savladaju domaći tim.

Česi su dobro otvorili meč i već na kraju prve deonice imali deset poena prednosti - 24:14. U narednih 11 minuta Nimburk je stigao i do 15 poena razlike 29:14. Kada je izgledalo da je susret >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prelomljen, probudili su se Novosađani i u 27. minutu izjednačili na 47:47. Do kraja utakmice nisu uspeli da preokrenu rezultat u svoju korist.

"Porazu su 'kumovala' promašena slobodna bacanja. Samo 50 odsto ubačenih penala malo je da se pobedi iskusna ekipa Nimburka", rekao je posle meča Miodrag Lopičić, sportski direktor KK Vojvodina Srbijagas.

Ovim mečom Novosađani su okončali ovogodišnji nastup u Fiba kupu, gde su u šest kola zabeležili jednu pobedu i pet poraza.

KK Vojvodina Srbijagas: Ivanović 5, Jelenić 5, Nemet 9, Duvnjak 19, Šćekić 14, Golubović 2, Bošnjak 7, Lekić 2, Paunić, Kovačević, Vitkovac 5.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.