Novi poraz Vest Hema

Izvor: B92, 25.Okt.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi poraz Vest Hema



Očajna sezona Vest Hema nastavlja se bez obzira u kom takmičenju učestvuje. Ekipa koja se nalazi u ozbiljnim problemima na dnu Premijer lige, eliminisana je u utorak iz engleskog Liga kupa u trećem krugu, posle poraza u gostima od trećeligaša Česterfilda sa 2:1.

Uprkos ranom vodjstvu, Čekićari nisu uspeli da izdrže pritisak domaćih, koji su preko Larkina i Folana (87. minut) napravili još jednu senzaciju u ovom takmičenju (u prošlom krugu izbacili Mančester >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Siti). To je osmi uzastopni poraz Vest Hema ove sezone.

Mnogo problema imala je Aston Vila, koja je tek posle produžetaka, golom Agbonlaora u 119. minutu, pobedila Lester sa 3:2. Od ostalih Premijerligaša, prolaz u četvrto kolo ostvarili su Arsenal (pobedili Vest Brom 2:0), Everton (protiv Lutona 4:0), Votford (Hal 2:1), dok je Šefild Junajted izgubio od Birmingema sa 4:2.

Preostali mečevi 3. kruga igraju se u sredu, kada nastupaju Mančester Junajted, Liverpul, Čelzi, Njukasl i Totenhem.

U Španiji su odigrane dve utakmice 1/16 finala Kupa Kralja. Atletiko je doživeo novi poraz, ovog puta na domaćem terenu od Levantea sa 1:0. Jedini gol pred revanš u Valensiji postigao je Nino u 87. minutu. U drugom meču večeri, Alaves i Selta igrali su nerešeno 0:0.

U Nemačkoj, Borudija iz Dortmunda je eliminisana u drugom krugu Kupa Nemačke posle poraza od Hanovera na domaćem terenu sa 1:0. Veliko iznenađenje priredio je Keln pobedom nad Šalkeom sa 4:2 posle produžetaka. Od ostalih mečeva izdvajamo pobedu Bohuma nad Karlsrueom sa 3:2, odnosno Štutgarta nad Babelzbergom sa 4:2.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.