Novi poraz Srbije: Francuska lako do polufinala

Izvor: BKTV News, 22.Jan.2018, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi poraz Srbije: Francuska lako do polufinala

Bez iznenađenja u Zagrebu

Reprezentacija Srbije doživela je novi poraz na Evropskom prvenstvu u Hrvatskoj, a bolji od izabranika Jovice Cvetkovića bili su rukometaši Francuske (39:30).

Orlovi su rezultatski priključak izgubili u drugoj polovini prvog poluvremena kad su se Trikolori serijom od pet golova odvojili na sedam pogodaka razlike (17:10) i potpm osetnu prednost održavali do kraja meča.

Francuska je večeras nastavila niz pobeda, pa će protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Hrvatske, u direktnom dulu, doneti odluku o prvoplasiranoj ekipi u grupi i poziciji sa koje će dočekati polufinalni žreb.

Srbija je ostvarila samo jednu pobedu u pet duela. Orlovi su bili bolji od Islanda, a pre Francuske bodove su na megdanu sa izabranicima Jovice Cvetkovića odnosili Hrvatska, Švedska i Norveška.

Poslednji duel Srbiju očekuje u sredu od 16 časova protiv Belorusije.

Zanimljiv podatak je da Francuska nije poražena u mežusobnim duelima sa Srbijom več 20 godina.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.