Novi poraz Novosađana na pripremama

Izvor: B92, 07.Feb.2008, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi poraz Novosađana na pripremama



Fudbaleri novosadske Vojvodine izgubili su na pripemama u Medulinu od slovenačkog ligaša Publikuma iz Celja sa 3:1. Do kraja priprema u Hrvatskoj Novosađani igraju još jedan meč, sa skipom Jug Pereanija iz Rumunije, a u nedleju se ekipa vraća u Srbiju. Već u četvrtak kući su se vratili tehnički direktor kluba Rabrenović i povređeni Vukelja, Đalović i Vukajlović.

Jedini gol za ekipu Vojvodine postigao je makedonski reprezentativac Grozadnovski. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Trećeplasirana ekipa Meridijan Superlige nastupila je u sastavu Babalj, Milutinović, Kizito, Đurić, Stošić, Trivunović, Tumbasević, Đurovski, Aleksić, Tadić i Sepuja. Igrali su još Grozdanovski, Popović, Pantelić, Stojčev, Rasel, Pavić, Vukobratović, Radović, Mandić i Smiljanić.

Novosađani su u Medulinu odigrali šest utakmica, pobedili su slovenački Kopar (2:1) i jermenski Ararat (1:0), igrali nerešeno sa hrvatskom ekipom Međimurje (2:2), i izgubili od Jedinstva iz Bihaća (1:0), Primorja iz Ajdovščine (2:0) i Publikuma.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.