Novi dabl-dabl Jokića, Bjelica solidan sa devet poena

Izvor: N1 televizija, 09.Dec.2016, 05:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi dabl-dabl Jokića, Bjelica solidan sa devet poena

Srpski košarkaš Nikola Jokić ostvario je još jednu odličnu partiju u NBA ligi. On je i na drugom meču zaredom zabeležio dabl-dabl učinak, ali su njegovi Denver Nagetsi poraženi protiv Vašington Vizardsa rezultatom 92:85.

Mladi srpski centar je za 28 minuta provedenih na parketu postigao 17 poena, uz šut 6-10 iz igre, 5-7 sa linije bacanja, uz jedanaest skokova, jednu asistenciju i blokadu. Jokiću je to >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << bio četvrti dabl-dabl u sezoni, a drugi posle povratka na teren posle tri meča pauze zbog povrede zgloba ruke.

Solidne partije za Denver su prikazali Danilo Galinari sa 14 poena, Jusuf Nurkić, koji je postigao 13, kao i Vil Barton sa 11 i Džamir Nelson sa 10 poena.

Najefikasniji u pobedi Vašingtona je bio Bredli Bil sa 26 poena, pratili su ga Džon Vol i Markif Moris sa po 15 poena, dok su svi ostali igrači Vizardsa zabeležili jednocifren učinak.

Minesota Timbervulvsi su poraženi na gostovanju u Torontu rezultatom 124:110, u meču u kom je odlučila sjajna završnica Reptorsa, koji su poslednju četvrtinu dobili sa 36:21. Srpski krilni centar Nemanja Bjelica je u timu Vulvsa bio zapažen sa 9 poena, tri skoka i jednom ukradenom loptom, za 13 minuta, uz šut iz igre 3-5, 2-4 za tri poena, 1-2 sa linije slobodnih bacanja.

Za Minesotu je 29 poena ubacio Zek Lavin, Endrju Vigins je postigao 25, Karl-Entoni Tauns je zabeležio dabl-dabl sa 17 poena i 11 skokova, dok je Dijeng stao na deset poena.

Pobedu Reptorsima, sedmu u poslednjih osam mečeva, su doneli Demar Derozan sa 27 poena, dok je dva manje ubacio Kajl Lauri, uz 11 asistencija. Jonas Valančijunas je dodao 20 poena, a uhvatio je i 10 lopti, a dvocifreni su bili Kori Džozef sa 12 poena i Demar Kerol sa 10 poena.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.