Novi Pazar pobedio OFK

Izvor: Beta, 15.Mar.2014, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Pazar pobedio OFK

BEOGRAD, 15. marta 2014. (Beta) - Fudbaleri Novog Pazara pobedili su u subotu u Beogradu OFK sa 1:0, u utakmici 19. kola Super lige Srbije i popeli se na četvrto mesto na tabeli.

U prve četiri utakmice 19. kola postignuta su samo tri gola, a Novi Pazar je jedina ekipa koja je ostvarila pobedu. Posle prvih 45 minuta, u sve četiri utakmice bilo je 0:0.

Novi Pazar je pobedio OFK Beograd golom Ivana Obrovca u 82. minutu posle solo prodora. OFK je napadao većim delom utakmice, >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << ali se ekipa iz Novog Pazara dobro odbranila.

Novi Pazar je posle devete prvenstvene pobede sa šestog "skočio" na četvrto mesto na tabeli sa 31 bodom, dok je OFK Beograd na 12. mestu sa 18 bodova i ima tri manje od poslednjeplasiranog Rada.

Vojvodina i Čukarički odigrali su u Novom Sadu nerešeno 1:1. Domaći su poveli u 62. minutu preko Marka Poletanovića, kome je loptu petom dodao Jovan Stojanović. Bod Čukaričkom doneo je Brazilac Lukaš Pjasentin u 82. minutu, kada je iskoristio gužvu u kaznenom prostoru.

Čukarički je bodom sačuvao treće mesto na tabeli i ima 32 boda, dok je Vojvodina peta sa dva boda manje.

U Ivanjici Javor i Spartak su odigrali bez golova, a isti rezultat bio je i u Užicu, gde su igrali Sloboda i Radnički iz Niša.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Novi Pazar slavio na Karaburmi

Izvor: SandzakInfo.net, 15.Mar.2014

Fudbaleri Novog Pazara savladali su danas na gostovanju OFK Beograd sa 1:0, u utakmici 19. kola Super lige Srbije.

Nastavak na SandzakInfo.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.