Izvor: Beta, 10.Jun.2011, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nove nevolje Balotelija sa policijom

RIM, 10. juna 2011. (Beta-AFP) - Fudbaler Mančester sitija Mario Baloteli kažnjen je u noći izmedju četvrtka i petka sa 380 evra zbog prebrze vožnje u Milanu.

Policija je zaustavila Balotelija u iznajmljenom automobilu koji je imao i zatamnjena stakla što nije u skladu sa propisima. Fudbaler je, pored novca, ostao i bez 10 bodova na svojoj vozačkoj dozvoli.

Taj 20-godišnji igrač je aprila platio 10.000 funti za više kazni zbog nepropisnog parkiranja u Engleskoj. Tamošnja policija mu je čak 27 puta zaplenila "maserati".

Ranije ove nedelje italijanski mediji objavili su i izveštaj policije u kojem se navodi i da je Baloteli nedavno išao u turistički obilazak Napulja u društvu dvojica članove lokalne mafije.

Nastavak na Beta...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.