Nove muke za Liverpul, Van Dajk propustio trening

Izvor: B92, 06.Maj.2019, 22:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nove muke za Liverpul, Van Dajk propustio trening

Menadžer Liverpula Jirgen Klop ima velike glavobolje uoči revanš meča Lige šampiona sa Barselonom.

"Crveni" u utorak od 21 čas na "Enfildu" dočekuju prvaka Španije i pokušaće da nadoknade tri gola zaostatka posle prvog susreta na "Kamp Nou".

To neže biti nimalo jednostavno učiniti, naročito ako se ima u vidu da će utakmicu zbog povreda propustiti napadački tandem Mohamed Salah - Roberto >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Firmino.

Novi prblem za Klopa je što su poslednji trening pred utakmicu propustila još dvojica igrača,Aleks Okslejd Čemberlen i štoper Virdžil van Dajk.

Kada je reč o Van Dajku on ima problem sa povredom stopala, bol oseća nekoliko nedelja unazad, dok je kod Okslejd Čemberlena problem to što je istegao mišić na zagrevanju pred meč sa Njukaslom.

Holanđanin je stub odbrane Liverpula, igrač koji ima fantastičnu sezonu, a nedavno je proglašen i za igrača sezone u Premijer ligi po izboru Udruženja profesionalnih igrača.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Liverpul večeras u nemogućoj misiji protiv Barselone

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Maj.2019, 09:30

Daćemo sve od sebe pa ako uspijemo sjajno, a ako moramo da "umremo" neka to bude na najljepši mogući način, kazao je menadžer Liverpula Jirgen Klop uoči večerašnjeg revanš susreta polufinala Lige šampiona, u kojem njegov tim ima veliki zaostatak iz prvog susreta sa Barselonom (0:3).

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.