Nove informacije o Egzumovoj povredi

Izvor: B92, 28.Apr.2023, 15:42

Nove informacije o Egzumovoj povredi

Povreda Dantea Egzuma je manje ozbiljna nego što se u prvi mah prognoziralo.

Egzum je najgore prošao u klinču košarkaša Reala i Partizana, povredio je stopalo nakon rvačkog zahvata Geršona Jabuselea.

Australijanac je na štakama napustio madridsku arenu i uz pomoć pomagala izašao i iz aviona u Beogradu.

Posle meča u Madridu objavljeno je da je povredio ligamente prsta stopala, ali nakon novih pregleda u Beogradu ispostavilo se da je u pitanju samo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << istegnuće pa bi trebalo da bude spreman za naredni meč, prenose beogradski mediji.

Partizan je odigrao britaljantno drugi meč u Madridu i vodio 95:80 u trenutku prekida, pa je meč registrovan u korist crno-belih.

Oni su poveli 2-0 u plej-of seriji Evrolige koja se igra na tri pobede, a treći meč na programu je u utorak od 20.30 u rasprodatoj Štark areni.

U toku dana se očekuje odluka Evrolige o kaznama za glavne vinovnike incidenta iz Madrida, kada ćemo saznati sa kakvim snagama će raspolagati oba tima u utorak i u potencijalnom četvrtom meču u četvrtak, takođe u Beogradu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.