Novčana kazna za Zvezdu i poslednja opomena!

Izvor: Sportske.net, 01.Feb.2017, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novčana kazna za Zvezdu i poslednja opomena!

Nadamo se da neće biti problema u utakmici protiv Efesa, inače...

Disciplinski sudija Evrolige kaznio je danas košarkaški klub Crvena zvezda sa 10.000 evra zbog nedoličnog ponašanja navijača tokom i po završetku utakmice sa Panatinaikosom i dobila je poslednje upozorenje da će "drastično biti kažnjena zbog konstantnog ponavljanja prekršaja" ulaska publike u teren.

Kako se navodi na sajtu Zvezde, klub je kažnjen po dva osnova. Novčanu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kaznu od 3.000 evra Zvezda je dobila pošto su njeni navijači palili baklje posle utakmice sa Panatinaikosom 26. januara u Beogradu, kada su crveno-beli pobedili sa 72:66.

Novčanu kaznu od 7.000 evra, klub je dobio zbog bacanja upaljača i kovanica u teren tokom poslednje četvrtine i tajm-auta 70 sekundi pre kraja utakmice.

Klub je, takođe, dobio i poslednje upozorenje, da će drastično biti kažnjen zbog "konstantnog ponavljanja prekršaja", ulaska publike na teren po završetku utakmice u Evroligi.

"KK Crvena zvezda poslednji put apeluje na sve navijače i one koji će doći u petak na utakmicu protiv Efesa, da se primereno ponašaju i ne bacaju ništa u teren, jer klub više nije u stanju da plaća ogromne kazne zbog identičnih prekršaja", navodi se u saopštenju.

Takođe, Zvezda je upozorila da svaka nova kazna može dovesti do još teže kazne, a to je igranje utakmice Evrolige bez prisustva publike, ili u dvorani koja je udaljena 300 kilometara od Beograda i podsetila da je ove godine već platila kazne u iznosu od više od 20.000 evra.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zvezda dobila poslednje upozorenje od Evrolige

Izvor: Beta, 01.Feb.2017

Disciplinski sudija Evrolige kaznio je danas Košarkaški klub Crvena zvezda sa 10.000 evra zbog nedoličnog ponašanja navijača tokom i po završetku utakmice sa Panatinaikosom i dobila je poslednje upozorenje da će "drastično biti kažnjena zbog konstantnog ponavljanja prekršaja" ulaska publike...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.