Novaku dodeljen ATP pehar: Ponosan sam, velika je ovo stvar

Izvor: B92, 13.Nov.2023, 15:50

Novaku dodeljen ATP pehar: Ponosan sam, velika je ovo stvar

Uoči meča Karlosa Alkarasa i Aleksandera Zvereva na ATP Finalu u Torinu, Novaku je i zvanično uručen pehar za najboljeg u ovoj sezoni.

Novak ga je dobio iz ruku prvog čoveka ATP, Italijana Andree Gaudencija.

Đoković je po rekordni osmi put godinu završio kao najbolji svetski teniser.

Time je dodatno odmakao učinku Pita Samprasa kome je to pošlo za rukom šest puta.

Novak je dočekan i ispraćen ovacijama italijanske publike.

"Ovo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je kruna sezone. Završiti godinu kao broj jedan je san svakog tenisera. Jedna od najtežih stvari koje mogu da se urade u našem sportu. Uz grend slem biti broj jedna, to su dugo godina bile najvažnije stvari za sve igrače. Da budem u stanju da stojim ovde, blagosloven sam zbog toga. Hoću da zahvalim svima, Goranu, Marku Miljanu, Karlosu, svima koji su bili sa mnom. To je timski napor. Ovde stojim sam, ali jedva čekam da proslavbim ovo sa njima. Ovo je veliko dostignuće i jako sam ponosan na to", rekao je Novak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Novaku Đokoviću dodeljen pehar namenjen najboljem teniseru u sezoni (VIDEO)

Izvor: Danas, 13.Nov.2023

Uoči meča Karlosa Alkarasa i Aleksandera Zvereva na Završnom turniru u Torinu, Novaku Đokoviću je i zvanično uručen pehar namenjen igraču koji završi godinu na prvom mestu ATP listi.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.