Novak sigurno počeo odbranu

Izvor: RTS, 06.Okt.2015, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak sigurno počeo odbranu

Najbolji svetski teniser Novak Đoković plasirao se u drugo kolo turnira u Pekingu ubedljivo savladavši Italijana Simona Bolelija sa 6:1,6:1. Naredni protivnik našeg tenisera je domaći igrač Žen Žang koji je eliminisao Denisa Istomina.
Petostruki šampion Pekinga i ovogodišnju odbranu titule je počeo sigurnom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << igrom kojom je Simonu Boleliju 62. igraču na ATP listi dozvolio da u meču osvoji samo dva gema.

Ovo je bio njihov četvrti susret na terenu, a Boleli ni u jednom nije uspeo da osvoji ni jedan set.
Interesantno je da je Boleli u kvalifikacijama za ovaj meč eliminisao Đokovićevog brata Đorđa koji će sa Novakom od 14.00 nastupiti u konkurenciji parova protiv para Mihail Venus i Maosin Gong.
Naredni protivnik našeg tenisera, u pojedinačnoj konkurenciji, je domaći igrač Žen Žang koji je eliminisao Denisa Istomina. 
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novak sigurno počeo odbranu titule u Pekingu

Izvor: RTS, 06.Okt.2015

Najbolji svetski teniser Novak Đoković plasirao se u drugo kolo turnira u Pekingu, ubedljivo savladavši Italijana Simona Bolelija sa 6:1,6:1. Naredni protivnik našeg tenisera je domaći igrač Žen Žang, koji je eliminisao Denisa Istomina. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.