Novak saznao termin meča protiv Frica i neće biti srećan...

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2024, 09:34

Novak saznao termin meča protiv Frica i neće biti srećan...

Veoma nezgodno.

Srpski teniser Novak Đoković na tri koraka je od nove titule na Otvorenom prvenstvu Australije.

Rival najboljem igraču ikada u četvrtfinalu biće Amerikanac Tejlor Fric, a organizatori turnira u Melburnu odredili su i termin.

Moglo bi se reći, ne tako povoljno pre svega po Novaka. Duel je zakazan za oko 15 sati po lokalnom vremenu, tj. oko pet ujutru po srednjoevropskom, a tada se očekuje da temperatura bude 30 stepeni što će >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << biti jedan od najtoplijih dana od početka turnira.

🎾Australian Open RLA order of play Tuesday 23 January 🎾 Full schedule at https://t.co/CiKpzhXiWg#AusOpen #AO2024 pic.twitter.com/478JNSOCS7

— #AusOpen (@AustralianOpen) January 22, 2024

Program na Rod Lejver areni počinje u tri ujutru po srpskom vremenu, kada igraju Koko Gof i Marta Kostjuk.

Uveče su na Lejveru na programu mečevi: Sabalenka – Krejčikova i Siner – Rubljov.

Pobednik duela Đoković-Fric će igrati sa boljim iz okršaja Rubljova i Sinera.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.