Novak sa Jankom osetio teren u Sinsinatiju

Izvor: Mondo, 12.Avg.2019, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak sa Jankom "osetio" teren u Sinsinatiju

Srpski dubl stao na prvom koraku, ali je nastup svakako poslužio.

Foto: MN Press

Dok se priprema za prvi meč u Sinsinatiju, Novak Đoković iskoristio je priliku da zajedno sa Jankom Tipsarevićem nastupi u dubl-konkurenciji.

Njih dvojica nisu ostvarili zapažen rezultat, što i ne čudi s obzirom na to da im igra u parovima nikad nije bila prioritet, ali je meč sigurno poslužio svrsi.

Bolji od srpskog tandema bio je par Lukaš >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Kubot (Poljska) - Marselo Melo (Brazil), a konačan rezultat bio je 2:6, 3:6, posle sata i dva minuta igre.

Podsetimo, Novak će učešće u Sinsinatiju započeti u 2. kolu, duelom protiv boljeg iz meča Sem Kveri (SAD) - Pjer-Ig Erber (Francuska).

/Đoković može protiv Lajovića, KIRJOSA, Federera/

/Nadal "spojio" Novaka i Rodžera, pa ODUSTAO/

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.