Novak ponovo na terenu!

Izvor: Sportske.net, 17.Jul.2020, 15:59

Novak ponovo na terenu!

Odmor je prošao, sada je vreme za podizanje forme.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković vratio se u Beograd posle posete Bosni i Hercegovini i nastavio sa treninzima pred nastavak sezone.

Đoković je danas "na betonu" odradio trening sa Filipom Krajinovićem i tako dodatno potvrdio pretpostavke da planira odlazak u SAD i nastup na US openu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Sezona bi trebalo da se nastavi u Vašingtonu 14. avgusta, a potom slede Sinsinati, US Open u Njujorku, Kicbil, Madrid, Rim i Rolan Garos.

Novak je najavio mogućnost da propusti najveći deo američke turneje.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Vašington,   Nju Jork

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đokoviću se otvara sezona: za Špance teniseri su "visokokvalifikovani radnici"

Izvor: MozzartSport.com, 17.Jul.2020

Učesnici US Opena neće morati da idu u dvonedeljnu izolaciju po dolasku u Madrid, što posebno odgovara prvom reketu sveta..Kako je krenulo, još će se i dobro završiti ova koronom okrnjena teniska sezona. Posebno za Novaka Đokovića. Iako je drugi talas pandemije u punom jeku očekuje se da muški...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.