Izvor: RTS, 24.Jun.2021, 21:36

Novak ne igra finale u Majorci, Gomez-Erera povređen

Novak Đoković i Španac Karlos Gomez-Erera bili su prinuđeni da predaju meč finala dubla na turniru u Majorci. Španski teniser zbog povrede morao je da odustane od meča.
Srpsko-španski dubl odlično je funkcionisao u Majorci i stigao do finala. Turnir je poslužio kao priprema za Vimbldon. Međutim, zbog povrede Španca morali su da odustanu od borbe za titulu. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

Njih dvojica, iako nisu do sada igrali zajedno, odlično su delovali na terenu i uspeli su da savladaju mnogo uigranije dublove.
Prvo su Novak Đoković i Gomez-Erera pobedili Brkića i Ćaćića. Zatim su bili bolji od Granoljersa i Sebaljosa. U polufinalu nadigrali su Marača i Kerešija, treće nosioce na turniru - 6:4, 7:6.
U polufinalnom duelu povredio se Gomez-Ererea, tako da su bili primorani da predaju finalni meč.

Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Tenis

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.