Novak kreće u odbranu titule u Kneževini

Izvor: B92, 13.Apr.2016, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak kreće u odbranu titule u Kneževini

Najbolji teniser Novak Đoković u sredu kreće u odbranu titule na Mastersu u Monte Karlu, a prvi rival biće mu Čeh Jiži Veseli.

Đoković je bio slobodan u prvom kolu, dok je njegov protivnik slavio protiv Tejmuraza Gabašvilija sa 3:6, 7:5, 7:5.

Njima dvojici će to biti prvi međusobni susret, a počeće oko 14.30 časova. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Veseli je trenutno 55. teniser na svetu, a do sada je osvojio samo jednu titulu – u Oklandu prošle godine, na tvrdoj podlozi.

Đoković i Veseli igraju treći meč na terenu “Renije III”, na kojem program počinje u 11 časova duelom Švajcarca Stana Vavrinke i Filipa Kolšrajbera iz Nemačke. Potom će se na terenu naći Španac Rafael Nadal i Aljaž Bedene iz Velike Britanije, pre Novaka i češkog tenisera.

Pobednik duela između Đokovića i Veselog u osmini finala će igrati sa boljim iz susreta Italijana Paola Lorencija i Gaela Monfisa iz Francuske.

U sredu će igrati i Nenad Zimonjić, koji se u paru sa Eduarom Rože-Vaslanom uz Francuske igra sa Britancima Endijem Marijem i Dominikom Inglotom.

Masters u Monaku se igra za nagradni fond od 3.748.925 evra.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Novak kreće u odbranu titule u Kneževini

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Apr.2016

Najbolji teniser Novak Đoković danas kreće u odbranu titule na Mastersu u Monte Karlu, a prvi rival biće mu Čeh Jiži Veseli...Đoković je bio slobodan u prvom kolu, dok je njegov protivnik slavio protiv Tejmuraza Gabašvilija sa 3:6, 7:5, 7:5...Njima dvojici će to biti prvi međusobni susret,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.